آشنایی با Refactoring
ریفکتورینگ چیست؟ | Refactoring چیست؟
-
آشنایی با Refactoring (بخش اول)
ما قصد داریم در این مقاله Refactoring را برای شما با ذکر مثال بیان کنیم.
ریفکتورینگ کدهای مارا مرتب و باز سازی میکند بدون اینکه تغییری در خروجی کد های ما داشته باشد و معنا و قصد اصلی نویسنده کد را حفظ میکند. ما باید به نحوی کدهای خودرا پاکسازی کنیم که دیگر توسعه دهندگان از دیدن کدهای ما راضی باشند و بتوانند به راحتی کدهای مارا توسعه بدهند. ریفکتورینگ باید با دقت انجام شود تا از تغییر معنی وخروجی کدهای ما جلوگیری شود. از مزایای آن میتوان به بهبود قابلیت خواندن کد و کاهش پیچیدگی کدها نام برد و این میتواند قابلیت نگهدراری کد های مارا بهبود بخشد و کدهارا برای توسعه و گسترش مرتب تر و واضح تر نمایش بدهد. اگر ریفکتورینگ به خوبی انجام شود به توسعه دهندگان نرم افزاراین امکان را میدهد تا قسمت های آسیب پذیر پنهان یا خاموش سیستم خود را شناسایی کرده و سطوح پیچیده غیر ضروری را حذف کنند. بعنوان مثال میتوانیم آشپزخانه ای را در نظر بگیرم که چندین وعده غذایی برای بیش از چندین نفر درست میکند و به طور معمول میبینید که وسایل خودرا تمیز میکنند و به صورت مداوم ساماندهی میکنند. اگر این کار را نکنیم قطعا نمیتوانیم به خوبی آشپزی کنیم چرا که همه چیز کثیف و هیچ چیز سر جای خود نخواهد بود و دسترسی بعدی ما به ظروف سخت و نا ممکن خواهد بود.
Flutter یا React Native یا Xamarin؟
به نظر شما کدامیک از این 3 فریمورک برای استفاده بهتر است؟
Flutter و React Native و Xamarin برای Cross Platform Development
-
3 فریمورک Cross Platform برای موبایل
برنامه های موبایل به بخش جدایی ناپذیر زندگی روزمره ما تبدیل شده اند. مشتریان هزاره ای امروز همیشه در حال حرکت هستند، بسته به تلفن همراه برای هر گونه مشارکت ممکن - برای خرید، پرداخت قبوض برق، بانکداری، رسانه های اجتماعی، و غیره. همه این کسب و کار ها درک کرده اند که فناوری تلفن همراه راه دستیابی به آینده و همچنین حفظ مشتریان است.
پس یک سوال مهمی که مطرح می شود این است که بهترین پلت فرم کدام است که از طریق آن می توانید یک برنامه تلفن همراه موثر ایجاد کنید؟
هدف نهایی cross-platform framework باید این باشد که تیم را قادر سازد که یک پایگاه کد را بنویسد و آن را در چندین سیستم عامل به اشتراک بگذارد و به همان اندازه کد را به اشتراک بگذارد.
فلاتر چیست؟
Flutter و React Native و Xamarin سه فریمورک Cross Platform برای برنامه های موبایل هستند. حال ما در این آموزش قصد داریم این 3 فریمورک را با هم مقایسه کنیم. بنابراین تا آخر این آموزش با ما در مجموعه ABLY همراه باشید.
عبارات منظم در NLP
آموزش پردازش زبان طبیعی در پایتون (بخش چهارم)
مشاهده ی تمام آموزش های NLP
باسلام. در بخش قبل آموزش nlp در پایتون ما راجع به انفصال در عبارات منظم و همچنین تعریف دامنه در Regular Expressions صحبت کردیم و مثال هایی نیز برای شما عزیزان مطرح کردیم. حال در بخش چهارم آموزش پردازش زبان طبیعی ما راجع به کاربرد + و * در عبارات منظم صحبت خواهیم کرد و با چند مثال شما را با آن آشنا می کنیم و انشالله در بخش های بعدی بیشتر راجع به آنها صحبت خواهیم کرد. بنابراین تا آخر این دوره آموزشی با ما در مجموعه ably همراه باشید.
ایجاد اولین پروژه با ASP.Net Core 2
آموزش Angular و ASP.Net Core (بخش چهارم)
در این بخش از آموزش angular و asp.net core ما ساخت اولین پروژه را در ویژوال استودیو به شما عزیزان در مجموعه ABLY یاد خواهیم داد. بنابراین تا آخر این آموزش همراه ما باشید.
انگولار و asp.net core (بخش سوم)
آموزش انگولار و asp.net core
angular vs asp.net core (بخش سوم)
هر بخش از آموزش angular و aso.net core یک مفهوم اصلی را پوشش میدهد، اگر احساس میکنید یک بخش برای شما تکراری میباشد و به مطالب آن مسلط میباشید میتوانید آن بخش را نادیده گرفته و به بخش های بعدی مراجعه نمایید. بر عکس اگر از ابتدا تا انتهای این مسیر ما را همراهی کنید در آخر به مفاهیم سودمندی در زمینه ASP.NET Core و Angular دست خواهید یافت. انجام پروژه ای که در ادامه در این آموزش ارائه میشود نوعی سرمایه گذاری بر روی خودتان هست. بنابراین ما پیشنهاد می کنیم در تمام این دوره های آموزشی انگولار و asp.net core همراه ما در مجموعه ably باشید.
دیتا ماینینگ چیست؟
آموزش دیتا ماینینگ (مقدمه)
دادهکاوی یکی از مفاهیم انتزاعی در حوزه هوش مصنوعی به شمار میرود که در یک تعریف عامیانه میتوان آن را به روشی جهت کشف رابطه میان ویژگیهای یک پدیده و حالات آن توصیف نمود. یادگیری ماشین ، یکی از المانهایی است که در این شاخه از علم کامپیوتر بسیار موردبحث قرار میگیرد. در یک نگاه کلی، یادگیری ماشین به معنای تولید مدلی است که بتواند با هستهی یادگیری ازپیشتعیینشده، حالات مختلف یک سیستم را تشخیص دهد.
آموزش فارسی زامارین فرم
آموزش فارسی xamarin forms (بخش سوم)
در این قسمت از آموزش زامارین فرم به فارسی ما راجع به چگونگی ایجاد پروژه صحبت خواهیم کرد. بنابراین با ما در مجموعه ABLY همراه باشید.
NLP چیست؟
عبارات منظم در NLP (بخش سوم)
در بخش سوم آموزش ان ال پی لگوهای پیشرفته برای استخراج اطلاعات در متون بزرگ ارائه خواهد شد. سپس با استفاده از زبان برنامهنویسی پایتون مثالهایی در این زمینه حل میگردد.
زبان برنامه نویسی Kotlin چیست؟
آموزش Kotlin به زبان فارسی
Kotlin زبان برنامه نویسی توسعه یافته توسط JetBrains برای برنامه های کاربردی چند منظوره مدرن است.
ایمن، مختصر و سرگرم کننده برای خواندن و نوشتن است.
در این مطلب می خواهیم بدانیم که چرا باید Kotlin را یاد بگیریم | چگونه شروع کنیم | آیا اصلا می توانیم آنرا یاد بگیریم یا خیر. بنابراین تا آخر آموزش فارسی Kotlin با ما همراه باشید.
Indexed View چیست؟
آموزش Views در sql (بخش پایانی)
با سلام. در این بخش از آموزش views در اسکویل ما به آموزش Indexed View می پردازیم.
-
Indexed View چیست؟
-
Indexed View چه کاربردی دارد؟
-
تفاوت آن با View چیست؟
SQL Server views، میتواند برخی از مزایا مانند سادگی کوئری، ثبات منطق کسب و کار و امنیت را ارائه می دهد. با این حال، عملکرد کوئری را بهبود نمی بخشند. (سرعت کمی دارد)
Indexed View بر خلاف SQL Server views می تواند اطلاعات را مانند یک جدول ذخیره می کنند.